Skip links

Hvem sidder egentlig bag skærmen og svarer på mails?

Det er alfa og omega at jer, som skriver og ringer ind til os på FrivilligJob.dk, får den bedst mulige hjælp og guidens! Men har du nogensinde tænkt på, hvem det egentlig er, du snakker med, eller hvem det er, som besvarer dine mails? I hvert fald kan du få din spænding udløst: For det er egentlig ret enkelt: Det er nemlig Clara Maria og Bitten.

Hvem er Clara Maria, og hvad laver hun?
Clara-Maria er en ung kvinde på 24 år, som har arbejdet ved Frise i snart tre år. Pt. arbejder Clara Maria på fuldt tryk som projektmedarbejder ved NGOjob.dk, hvor hun står får den daglige drift af NGOjob.dk samt for faktureringer. Clara Maria holder nemlig en lille pause fra studielivet, inden hun starter på sin kandidatuddannelse i teologi, og derfor giver hun den nu fuld skrue på arbejdsfronten.
Foruden at være projektmedarbejder ved NGOjob.dk er hun også projektmedarbejder ved Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, hvor hun tager sig af Frivillig Fredag, SoMe og nyhedsbreve samt har kontakt med organisationer og samarbejdspartnere. Og nåh ja: Så er hun på mailen for Frivilligjob.dk og tager telefonen hver tirsdag fra kl. 10-13, når nogle har brug for support. Selvom det lyder næsten helt uoverskueligt at være projektmedarbejder tre steder, er det faktisk ret smart: For alle tre (NGOjob.dk, Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark samt Frivilligjob.dk) er alle placeret under samme organisation – nemlig Frise. Så Clara Maria kan altså sidde ved det samme skrivebord hele dagen men lave vidt forskellige ting. Clara Maria er altså en travl ung kvinde, men hun har altid tid til et knus og en sludder, for hun har et meget stort hjerte.

(På billedet ses Clara Maria (til venstre) og Mathilde (til højre i den gule strik), som er vores skønne kollega og overordnede chef. Som altid er der god stemning og smil på læberne, når der idéudvikles.)

.. Og hvem er så Bitten, og hvad laver hun så?
Bitten er – også – en ung kvinde på snart 26 år. Til dagligt studerer Bitten en Kandidat på Århus Universitet. Netop dér mødte Bitten også Clara Maria i sin tid. Nu er rollerne dog gået fra at være studie-makkere, til at Clara Maria er blevet Bittens chef, hvilket ikke er at kimse af – sikke et dejligt samarbejde! Og når Clara Maria er en ekstra god chef, elsker Bitten at forkæle hende med en god kop kaffe (fx som på nedenstående billede).
Bitten har snart 1-årsdag ved FrivilligJob.dk som studentermedhjælper. Som studentermedhjælper sørger Bitten for den daglige drift af FrivilligJob.dks hjemmeside, svarer på mails, laver SoMe, skriver artikler og – meget vigtigt – vander blomsterne. Ej at forglemme tager hun også telefonen hver torsdag fra kl. 10-13 for at hjælpe de, som ringer ind. Foruden arbejdet på FrivilligJob.dk er Bitten også ansat på universitetet, hvor hun hjælper med lidt research. Når Bitten ikke er på arbejde, nyder hun at tage de gode vandresko på og gå nogle dejlige ture. Desuden er Bitten nu blevet indehaver af et trangiasæt, så der kan laves varm kakao på hendes gåture.   

(På billedet sidder Bitten. Vel mødt på arbejde :-))

Leave a comment